Cégünkről

Tisztelt Ügyfelek és Érdeklődök!

Nevem Zsiros Miklós a Maxi Lézer Szervíz alapítója vagyok, egyéni vállalkozó. Műszerész végzetséggel rendelkezem, és olyan személy vagyok, akit mindig is vonzott ez a világ és ezen belül a lézertechnika fejlődése és alakulása.

Hosszú, megfontolt és alapos körültekintés után 2006-ba megvásároltam első lézergépemet, mely egy Trotec TP 1313 típusú gép volt Synrad csővel, 100 Wattos teljesítménnyel.

Nagy örömömre vállalkozásom sikeresen beindult, majd kb. 1 év elteltével szomorúan tapasztaltam, hogy a lézercső élettartalma a végéhez ért. Ezt követően hivatalos úton szervízelésre került a cső nem kevés összegért, ami később sem tűnt hosszú életűnek és ismételten hatalmas összegek kiadására kényszerültem. Ez már oly mértékben megterhelte anyagilag vállalkozásomat, hogy az  a csőd szélére került.

Ezt követően úgy döntöttem, hogy saját magam fogok hozzá a lézercsövek szervízeléshez. Hosszú és kitartó fejlesztési munka következtében 2012-ben jutottam el oda, hogy első Synrad csövet tökéletesen leszervízeltem és az még a mai napig is üzemel!

Az ezt következő időszakban sikeresen javítottam és hosszú távon bizonyítottak RF lézercsöveim. Mostanra felszerelt laborral és technikai háttérrel rendelkezem. Sőt vállalkozásomat további gépekkel bővítettem és mára a Trotec TP 1313-at is felfejlesztettem, így teljesítménye most már 240 Watt. Továbbá létrehoztam a Maxi Lézer Grafikai Stúdiót amit feleségem és lányom visznek. Ezen vállalkozás lézergépek tekintetében a fenti gépen kívül rendelkezik 2 db Trotec Speedy 300-al, 1 db Coherent GALVO 100 Watt-os, 1 db Sei GALVO 25 Watt-os, 1 db Baasel iker GALVO fejes 90 Wattos YAG lézer géppel és más egyéb grafikai technikával, felszereléssel.

A monopol piac rákényszerített a helyzet megoldására és ebből kifolyólag saját gépeim szervizelését és lézercsöveik karbantartását is én végzem.

Ismerve és átérezve a piaci helyzetet, áraimat úgy határoztam meg, hogy az a közép-európai és kelet-európai kisvállalkozók számára is megfizethető legyen és ebből kifolyólag is biztosítva legyen talpon maradásuk.

Összességében kijelenthetem, hogy az általam szervízelt lézercsövekre nyugodt szívvel adok 1 év töltési garanciát sőt PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIÁT vállalok azokkal szemben!

Ügyfeleim nem tudnak veszíteni!

Üdvözlettel: Zsiros Miklós e. v.

Árajánlatért keressen bizalommal!

Fordítás »